Nyheter & Artiklar

Psykologisk trygghet = hög prestation?

Så hanterar du härskartekniker

Att hantera härskartekniker kan vara svårt, därför delar vi med oss av tre tips du kan använda för att hantera dem!

Hur skapar du meningsfulla möten?

Vi har alla varit med om möten som känns onödiga och ineffektiva, där vi lämnar rummet med en känsla av att vi inte har uppnått något. Men med rätt strategi kan vi faktiskt skapa möten som är meningsfulla och produktiva.

Hitta motivationen efter semestern

Nu är semestern slut och kanske känner du, som många av oss, att det kan vara lite svårt att hitta tillbaka till den där riktiga arbetsmotivationen.

Att leda andra chefer

Är det någon skillnad mellan att leda chefer jämfört med att leda övriga medarbetare? Ja, det finns några väsentliga skillnader. Läs mer!

Bli den ledningsgrupp ni behöver vara

För att skapa bra och rätt förutsättningar för er ledningsgrupp och för att minska risken för frustration och demotivation på grund av olika förväntningar, är det bra att diskutera den här typen av frågor tillsammans i gruppen.

Varför ska du ge mer feedback?

Forskning visar att när feedback/återkoppling ges på rätt sätt så bidrar det till utveckling, lärande, förbättrade prestationer och ett positivt arbetsklimat! Ändå använder vi det mycket mindre än vi tror.
Top
Erbjudande

Boka kostnadsfri rådgivning här

Ibland är det bra att få ett nytt perspektiv på en fråga. Vilka utmaningar står du inför? Låt gärna oss vara ditt bollplank.