Webinar: Att leda när förutsättningarna förändras

Vi lever i en värld där förutsättningarna snabbt kan förändras och osäkerheten är hög. Då krävs det att du som ledare är ödmjuk och lyhörd men även att du känner dig själv och har koll på ditt sätt att hantera situationer du inte fullt ut behärskar eller är bekväm med.

Forskning visar att vi människor i osäkra och komplexa situationer har svårt att prioritera och fatta beslut, vilket i sin tur kan leda till flyktbeteende och passivitet. Genom att förbereda dig och träna ditt ledarskap skapar du förutsättningar för att lyckas med förändringen och bli en ledare man vill följa.

Vi på Move Management bjuder in till webinar och samtal där vi gräver djupare i de här frågorna. Vi delar med oss av våra spaningar, tittar på vad forskningen säger samt ger exempel på hur du kan agera i osäkra situationer för att kunna svara på frågan ”Vad skulle hända om…?”

Du kommer att få med dig konkreta nycklar för vad du själv kan göra för att bli en ledare man vill följa och hur du kan agera och hantera situationer du inte upplevt tidigare. Vi benar ut begreppet förändring och delar med oss av tips på hur du kan kommunicera för att nå fram och vad du själv behöver göra för att bli långsiktigt hållbar som ledare.

Vi lyfter även några av framgångsfaktorerna från Expedition Ledarskap och berättar om varför denna lite annorlunda typ av ledarträning kan ge dig förutsättningarna och verktygen för att bättre kunna hantera förändring i ditt ledarskap.

Vässa ditt ledarskap – häng med oss den 25 januari!

 

Samtalet leds av Moves Linda Mjörner, senior organisationskonsult, och Jesper Berlin, ledarutvecklare, fd. elitsoldat samt en av instruktörerna i TV4:s Elitstyrkans Hemligheter.

 

Varmt välkommen!

Datum: 25 januari, 2024
Tid: Kl. 12.00-12.45
Plats: Zoom-webinar. Länk skickas i samband med anmälan.

Webinariet är kostnadsfritt.

Relaterade inlägg

Organisationsutveckling – För framgångsrika och anpassningsbara organisationer
Ledarskapsutveckling – Nyckeln till ett framgångsrikt ledarskap
Top
Erbjudande

Boka kostnadsfri rådgivning här

Ibland är det bra att få ett nytt perspektiv på en fråga. Vilka utmaningar står du inför? Låt gärna oss vara ditt bollplank.