Öppen utbildning

Öppen utbildning
Vad vi gör / Öppen utbildning

Öppen utbildning

Våra Lipus-granskade och certifierade utbildningar riktar sig till ST-läkare och specialister som handleder eller står inför att handleda ST-läkare. Kursen är även lämplig för handledning av BT-läkare.

Handledning har en central roll i läkares specialiseringstjänstgöring. Förutom att utveckla och stödja BT/ST-läkaren ska läkaren bedöma och kvalitetssäkra uppnådd kompetens. Handledarrollen har blivit alltmer professionaliserad och genomgången handledarutbildning har varit ett krav för ST-handledare sedan 2008, samt från 2021 även för BT-handledare. Vi erbjuder öppen utbildning, så kallade Lipus-certifierade ledarskapsutbildningar för ST-läkare, BT-läkare och handledare.

Det främsta syftet med utbildningen är att ge ökad kompetens i handledning för att på så vis bidra till välutbildade specialistläkare, vilket i förlängningen bidrar till förbättrad vård för patienten.

Håll koll här för kommande kursdatum.

HÖR AV DIG

Matilda Cervin

Koordinator och ansvarig för öppna utbildningar

Vi kan även hjälpa dig med

Målstyrning genom OKR – Objectives and Key Results
Coaching – Ett kraftfullt verktyg för personlig utveckling och ledarskap
Ledningsgruppsutveckling – en nyckel till framgång för din organisation
Kontakt

Boka rådgivning

Ibland är det bra att få ett nytt perspektiv på en fråga. Vilka utmaningar står du inför? Låt gärna oss vara ditt bollplank.

Boka en kostnadsfri rådgivning här.

    Top
    Erbjudande

    Boka kostnadsfri rådgivning här

    Ibland är det bra att få ett nytt perspektiv på en fråga. Vilka utmaningar står du inför? Låt gärna oss vara ditt bollplank.