Det här är move

Vi vill vara vid din sida

Tillsammans med dig vill vi utveckla och skapa ett modigare och roligare arbetsliv.

Så här jobbar vi

En mix av det hårda & mjuka

Det krävs kraft och precision för att verkligen förändra en organisation och få den att utvecklas i en ny riktning. Vi hjälper er att genomföra strategin och nå resultat. För att ta er dit använder vi vedertagna metoder och processer, som anpassas utifrån er situation. Det handlar om att nå människornas och organisationens fulla kapacitet för att skapa konkurrensfördelar på marknaden.

Det är vi som jobbar här

Våra konsulter

Vi har egna anställda konsulter och ett brett nätverk med konsulter och coacher med olika erfarenheter, kompetenser och bakgrund för att kunna erbjuda dig en flexibel lösning beroende på uppdragets unika förutsättningar. På så sätt kan vi möta dina behov och erbjuda lösningar med de specialistkunskaper, certifieringar och modeller som behövs för just det aktuella uppdraget.

Ann-Sofie Gustafsson

Ann-Sofie Gustafsson

Movekonsult
Karriär

Jobba med oss

Vi är ett dedikerat team som brinner för att få människor och organisationer att briljera. Vi vill skapa ett modigare och roligare arbetsliv för alla.

Vi söker alltid efter bra personer till vårt team som vill vara med och driva vår vision. Är det du? Skicka en spontanansökan till oss så hör vi av oss så snart som möjligt.

Maila din ansökan till vår konsultchef Karolin Kronander på karolin@move.se. Vi ser fram emot att höra av dig!

Jobba med oss bild

Håll dig uppdaterad &
prenumerera på vårt nyhetsbrev.

    Top
    Erbjudande

    Boka kostnadsfri rådgivning här

    Ibland är det bra att få ett nytt perspektiv på en fråga. Vilka utmaningar står du inför? Låt gärna oss vara ditt bollplank.