Expedition Ledarskap

Expedition Ledarskap

Är du den ledare du tror att du är? Häng med på en utvecklande expedition i en annorlunda miljö. Du kommer att få pröva dig själv som människa och ledare genom utmaningar och reflektion, allt i syfte att växa som ledare.

Utmana dig själv och bli en bättre ledare

Är du den ledare du behöver vara och tror att du är? Hur väl känner du dig själv? Hur hanterar du snabba förändringar och vad händer när du ställs inför nya utmaningar? Ta chansen att testa dig själv och utveckla ditt ledarskap – på riktigt! Följ med på Expedition Ledarskap!

FÖR VEM?

  • Expedition Ledarskap vänder sig till dig som är eller har varit chef eller ledare och har minst ett års erfarenhet av rollen.

HUR GÅR DET TILL?

  • Vi flyttar ut ledarträningen från konferensgården till skog och mark och genomför såväl praktiska som teoretiska övningar där vi kopplar ihop teori med praktik utan tillgång till tekniska hjälpmedel, såsom telefon och dator.
  • Under fyra dagar utmanas du i olika situationer och lär dig mer om dig själv och dina egenskaper i syfte att utvecklas som ledare. Vi låter dig utforska ledarskap i praktiken: Från självledarskap, gruppdynamik och kommunikation.
  • Du kommer att få ta fram en konkret handlingsplan att implementera i ditt liv, i ditt ledarskap och i din verksamhet. Få det att hända – på riktigt!

VAD FÅR DU MED DIG?

  • En ökad förståelse för dig själv och hur du kan leda och utveckla ett högpresterande team
  • Medvetenhet kring dina styrkor och utmaningar samt träning i att leda mot en gemensam vision, hur du skapar uppslutning kring vision och mål samt din förmåga till genomförande
  • Konkreta verktyg och modeller att använda i ditt dagliga ledarskap
  • Efter din medverkan kommer du kunna svara på påståendet: “Jag ska följas som ledare därför att…”

Det praktiska

Datum: 14-17 maj 2024 

Tid: Start kl. 12.00 den första dagen, avslut kl. 12.00 sista dagen

Plats: Uppstart och avslut vid Högbo Bruk, Sandviken

Pris: 42 000 kr exkl. moms

Inför: Genomförande av Everything DiSC Word of Leaders

Del 1: Ledarträning med två övernattningar i fält och en i stuga

Del 2: Personlig coachning med en av tränarna, 1 h

Del 3: Uppföljning, digitalt 3 h genomförs ca 6-8 veckor efter del 1

Anmäl dig här!

Märk anmälan med “Expedition Ledarskap” och skriv ditt namn, telefonnummer, organisation samt fakturaadress. Din plats bekräftas med en bokningsbekräftelse på mail. Antalet platser är begränsade.

Priset inkluderar kost, del av utrustning, logi, varav en natt i stuga samt beteende- och kommunikationsprofilen Everything DiSC Work of Leaders.

Vi arbetar under enkla förhållanden med två övernattningar i fält i syfte att utmana vår bekvämlighetszon och utveckla vårt mindset.

Vi avslutar vid Högbo Bruk i Sandviken, endast 20 min från Gävle och ca 2 h från Stockholm

Så här säger tidigare deltagare

”Detta var den bästa och mest givande utbildning jag gått i vuxen ålder, både för mig själv och för mitt ledarskap!” – Håkan, deltagare Expedition Ledarskap, 2023

”Denna utbildning har stärkt mig som person och gjort mig till en bättre ledare.”– Håkan, deltagare Expedition Ledarskap, 2023

”Naturen som klassrum bidrog till utveckling och lärande på fantastiska sätt.”– Alexandra, deltagare Expedition Ledarskap, 2023

”Jag skulle varmt rekommendera denna kurs som ger så mycket mer än verktyg för ett bättre ledarskap.”– Richard, deltagare Expedition Ledarskap, 2023

”Är du intresserad av personlig utveckling och av att få ut mer av din potential är detta en fantastisk möjlighet!” – Richard, deltagare Expedition Ledarskap, 2023

”Nu vet jag vad jag ska jobba på i mitt ledarskap.”– Håkan, deltagare Expedition Ledarskap, 2023

”Jag kommer att göra allt vad jag kan för att jobba med de oerhört värdefulla insikter och verktyg som kursen gav.” – Richard, deltagare Expedition Ledarskap, 2023

Om oss

Linda Mjörner

Linda är en erfaren konsult inom organisation- och ledarutveckling. Hon hjälper såväl stora som små, nationella och internationella organisationer att utveckla och förbättra sitt ledarskap. Med en examen i organisation och ledarskap och ett passionerat intresse för att se människor växa.

Lindas bakgrund som auktoriserad revisor, har gett henne förståelsen för komplexiteten med att få de hårda och mjuka värdena att samspela.

E-mail: linda@move.se
Tfn: +46 705 734 122

Jesper Berlin

Jesper Berlin

Jesper är fd. elitsoldat som numera arbetar som föreläsare och utbildare inom ledarskap- och grupputveckling. Jesper är även en av instruktörerna i TV4:as Elitstyrkans Hemligheter.

Jesper har arbetat med utveckling och ledarskap under hela sin karriär och vet att det är viljan att utvecklas som är vägen till förändring, genom ett tydligt och närvarande ledarskap som tar tag i saker när det behövs.

Relaterade inlägg

Facilitering: Att skapa effektiva möten och workshops
Arbetsglädje – den hemliga ingrediensen för ökad prestation och produktivitet
Öka prestationen i ditt team med 25% – ja det går!
Top
Erbjudande

Boka kostnadsfri rådgivning här

Ibland är det bra att få ett nytt perspektiv på en fråga. Vilka utmaningar står du inför? Låt gärna oss vara ditt bollplank.