Nyheter & Artiklar

Utveckla dina medarbetare med hållbarhet i fokus

Utveckla dina medarbetare med hållbarhet i fokus

Som ledare har du en viktig roll att hjälpa dina medarbetare att växa och utvecklas. Men hur kan du göra det på ett hållbart sätt som främjar både deras personliga tillväxt och hållbarheten i arbetsmiljön?

Empatiskt ledarskap – för sunda organisationer och goda resultat

Förmågan att verkligen kunna förstå en annan människas situation och utmaningar är en bra grund till att bygga tillit och förtroende, även kallat empati. En empatisk ledare skapar, genom sitt sätt att integrera med andra, en arbetsplats som präglas av engagemang, produktivitet, kreativitet och innovationsförmåga.

Webinar: Samarbete på tvären – en introduktion till Radical Collaboration

Att organisera en verksamhet innebär att dela upp och koordinera arbetet, skapa funktionella grupperingar och definiera roller. Det skapar tydlighet och gränser samt möjliggör att medarbetarna kan fokusera sina bidrag. Häng med på webinar den 20 september kl. 08:15!

Så hanterar du härskartekniker

Att hantera härskartekniker kan vara svårt, därför delar vi med oss av tre tips du kan använda för att hantera dem!

Hur skapar du meningsfulla möten?

Vi har alla varit med om möten som känns onödiga och ineffektiva, där vi lämnar rummet med en känsla av att vi inte har uppnått något. Men med rätt strategi kan vi faktiskt skapa möten som är meningsfulla och produktiva.

Hitta motivationen efter semestern

Nu är semestern slut och kanske känner du, som många av oss, att det kan vara lite svårt att hitta tillbaka till den där riktiga arbetsmotivationen.
Top
Erbjudande

Boka kostnadsfri rådgivning här

Ibland är det bra att få ett nytt perspektiv på en fråga. Vilka utmaningar står du inför? Låt gärna oss vara ditt bollplank.