Nyheter & Artiklar

Att leda andra chefer

Är det någon skillnad mellan att leda chefer jämfört med att leda övriga medarbetare? Ja, det finns några väsentliga skillnader. Läs mer!

Bli den ledningsgrupp ni behöver vara

För att skapa bra och rätt förutsättningar för er ledningsgrupp och för att minska risken för frustration och demotivation på grund av olika förväntningar, är det bra att diskutera den här typen av frågor tillsammans i gruppen.

Varför ska du ge mer feedback?

Forskning visar att när feedback/återkoppling ges på rätt sätt så bidrar det till utveckling, lärande, förbättrade prestationer och ett positivt arbetsklimat! Ändå använder vi det mycket mindre än vi tror.

Från oro till framgång – Konsten att navigera i tider av förändring och osäkerhet

Det finns mycket som kan skapa oro omkring oss, men hur navigerar man på bästa sätt i oroliga tider? Här har vi samlat några tips.

Går det att undvika destruktivt ledarskap?

Destruktivt ledarskap gynnar varken organisationen eller individen, men går det att undvika? Här finns tre tips för att undvika det!

Webinar: Varför ska du följas som ledare?

Det finns mycket forskning och litteratur om beteenden och egenskaper som en ”bra” ledare bör ha. Men vad är egentligen kärnan för att lyckas med ledarskapet i det längre perspektivet? För att bli en ledare som andra vill följa behöver du ha koll på de här tre delarna.
Top
Erbjudande

Boka kostnadsfri rådgivning här

Ibland är det bra att få ett nytt perspektiv på en fråga. Vilka utmaningar står du inför? Låt gärna oss vara ditt bollplank.