Ny huvudpartner och VD på Move

För nästan exakt 10 år sedan grundades Move Management i ett litet gårdshus i Göteborg. Mycket har hänt på vägen; i våra samarbeten med alla fantastiska kunder har vi både växt och utvecklats och skapar idag allt ifrån fungerande team och medvetna ledare till handlingskraftiga ledningsgrupper och digitala uppföljningslösningar. Med Sverige som bas genomför vi idag allt detta i Skandinavien, Europa, USA och Asien.

Nu tar vi ett stadigt steg in i framtiden och välkomnar en ny huvudägare och VD till Move. Detta innebär en ordentlig satsning på kombinationen av digitala produkter, virtuella utvecklingsprogram och självklart våra koncept inom förändring, ledarskap, kommunikation, facilitering och coachning.

”Jag är både glad och stolt över möjligheten att få leda och utveckla ett människocentrerat, värderingsstyrt och väletablerat bolag. Den enastående kompetens och energi som jag möter hos medarbetarna, ihop med Moves virtuella koncept och dokumenterade metodik, gör att jag ser obegränsade möjligheter att utveckla Move ihop med våra kunder.” – Jenny Wellstam, huvudpartner och VD

Framtiden är här – Move with us!

www.move.se - www.skillnad.se - www.coachwalk.se
Arkiv
2021
2020
2019
2018
2017
2016