​Anna Svanberg ny vd för Move Management AB

Move Management är ett människocentrerat och värderingsstyrt konsultbolag som gör individer, team, verksamheter och organisationer bättre genom att förflytta dem till önskat läge.

Anna Svanberg, som tillträdde som ny vd för Move Management 1 augusti 2019, har lång erfarenhet av försäljning och ledarskap. Hon har arbetat bland annat som säljare på Kanal 5, affärsområdeschef, försäljningschef och regionchef på Manpower, interimschef på Nordea Liv och Pension och Feelgood, vd på Proffice Care och nu senast som vice vd på Poolia.

- Det känns otroligt bra att komma till Move och få vara med om att göra verklig skillnad, tillsammans med kompetenta människor med uttalat sunda värderingar och en tydlig vision, säger Anna Svanberg.

Avgående vd Ann-Sofie Gustafsson, kommer att sitta kvar i Move Managements styrelse, fortsätta som verksamhetsansvarig för dotterbolaget CoachWalk samt kommer att arbeta som seniorkonsult - något hon gjort även under sin tid som vd. 

-Jag är stolt och glad över att kunna lämna över vd-skapet till Anna. Hon är oerhört kompetent och tillför ett nytt perspektiv på verksamheten. Själv övergår jag till att konsulta mer. För mig finns det inget roligare än att leva vår vision och hjälpa företag och individer att nå sin fulla potential, säger Ann-Sofie Gustafsson, medgrundare av Move.

Move Management grundar verksamheten i övertygelsen om att det i varje människa finns förmågor, talanger och egenskaper som kan få individen att göra verklig skillnad. Några av de företag som Move Management arbetar med: Axis Communication, Beijer Bygg, Bonava, Emerson, Ericsson, Göteborg Energi, Holmen, Mölnlycke Health Care, Peab, Skanska och ÅF Pöyry.

För ytterligare information kontakta:

Ann-Sofie Gustafsson, grundare Move Management AB, tel: +46 708 88 12 40, E-post: ann-sofie@move.se

Anna Svanberg, vd Move Management AB, tel: +46 708-74 15 33, E-post: anna@move.se

Arkiv
2020
2019
2018
2017
2016
2015