Move Management – ett av dragplåstren på Paraply Days.

I samband med att den Karlskrona-baserade eventbyrån Paraply fyller 10 år firar man extra mycket genom att för första gången köra eventet Paraply Days. Det var nämligen något man länge saknat i regionen. Med Nordens mest intressanta talare i programmet kan det inte bli annat än succé. Move Managements konsult Fredrik Björklund är en av dessa talare och kommer att berätta om hur du med några enkla grundpelare kan skapa såväl effektiva som kvalitetsmedvetna och välmående lednings- och arbetsgrupper.

Utgångspunkten när Paraply började skissa på Paraply Days, som går av stapeln mellan 2 och 3 oktober i Karlskrona, var att skapa en unik arena som inte tidigare funnits i regionen. En arena för inspiration, omvärldsbevakning och intressanta möten – helt enkelt nya perspektiv i en tid som kännetecknas av hypersnabb utveckling och där digitaliseringen kommer att påverka oss, oavsett vi vill det eller inte. För att lyckas i den här högts utmanande miljön behöver du inte bara ha koll på vad som händer i omvärlden.

-Det handlar lika mycket om att kunna blicka inåt i dig själv liksom att kunna se dina medarbetare och förstå vad de behöver för att ha roligt på jobbet och kunna prestera maximalt; oavsett viken position de har i din organisation, säger Move-konsulten Fredrik Björklund.

Mixen i talarprogrammet på Paraply Days är minst sagt varierad. Men alla har det gemensamt att de har regional kunskap. På programmet står även intressanta och tankeväckande workshops, studiebesök, utställningar och inspirerande mingeltillfällen.

-Det känns som ett himla roligt event om man kollar in programmet. Och jag ser verkligen fram emot att få prata om det brinner för – att göra skillnad i företag, organisationer och team. Och det behövs ofta inte mycket för att göra skillnad. Ofta räcker det med de sex enkla hemligheter som ska jag dela med mig av på Paraply Days, avslutar Fredrik Björklund.

Om Move Management

Move är drygt 30 individer som med stor passion jobbar tillsammans för att hjälpa och stödja företag och organisationer när det gäller ledarskaps- och organisationsutveckling, med målet att förändra och förflytta dem dit de vill. Vi gör det med hjälp av lång erfarenhet, stor samlad kompetens, ett personligt bemötande, facilitering, coachning och andra effektiva verktyg. Vi tar oss an varje uppdrag med mod, medvetenhet, omtanke och lust. 

Arkiv
2020
2019
2018
2017
2016
2015