Nyheter & Artiklar

ledarskap som fungerar

Empati – en alltmer viktig egenskap

Företag står, kanske nu mer än någonsin, inför en ständig utmaning - nämligen att sätta en kultur som omfamnar förändring, ständigt anpassar sig till det nya normala och som samtidigt fortsätter driva innovation.

Självstyrande team – så fungerar det

Självstyrande team, även kända som självorganiserande eller autonoma team, är grupper där medlemmarna har fått mandat att själva ta strategiska beslut och hantera sina arbetsuppgifter utan direkt övervakning. Dessa team präglas av en hög grad av deltagande och samarbete, där medlemmarna gemensamt sätter mål, planerar arbete och löser problem.

Bättre samarbete och tydligare fokus med reflekterande möten

Att reflektera är lite som att backa för att ta sats framåt. När vi tar oss tid och planerar in reflekterande möten skapar vi möjligheter för helhetssyn med långsiktig utveckling och hållbarhet i organisationen samtidigt som vi stärker teamet.

Facilitera möten – checklista

Även om det inte är en enkel uppgift att facilitera en workshop, kan till och med en oerfaren facilitator få fantastiska resultat genom att följa dessa 18 enkla steg.

Välkommen på OKR-workshop

Har du en fantastisk strategi, men upplever svårigheter med att gå från ord till handling? Välkommen på en kostnadsfri workshop där vi går igenom OKR, en framgångsrik målstyrningsmodell för att få strategin att hända.

Agilt ledarskap – så fungerar det

Agilt ledarskap är en ledarstil där chefer är flexibla, snabbt anpassar sig till förändringar och fokuserar på att stödja sina team. Det handlar om att vara öppen för nya idéer, lyssna aktivt på medarbetare, och främja ett arbetsklimat där alla får bidra i beslutsprocessen.
Top
Erbjudande

Boka kostnadsfri rådgivning här

Ibland är det bra att få ett nytt perspektiv på en fråga. Vilka utmaningar står du inför? Låt gärna oss vara ditt bollplank.