Webinar: Samarbete på tvären – en introduktion till Radical Collaboration

Varför uppstår organisatoriska “silos” och hur kan vi överbrygga dem?

Att organisera en verksamhet innebär att dela upp och koordinera arbetet, skapa funktionella grupperingar och definiera roller. Det skapar tydlighet och gränser samt möjliggör att medarbetarna kan fokusera sina bidrag.

“Silos” är ett fenomen när vi fått för mycket av det goda – när gränserna blivit rigida. Det utmärks av att alltför mycket energi i organisationen går åt till att hantera interna motstridigheter. Så hur kan vi dra nytta av gränserna och kunna samarbeta på tvären?

Ett svar är genom Radical Collaboration – en etablerad metodik innehållande fem grundläggande förmågor som behöver utvecklas för att kunna bygga samarbete och effektiva relationer på tvären.
Move bjuder in till webinar och samtal där vi ger dig en introduktion till Radical Collaboration och gräver djupare i de här förmågorna.

Du kommer att

  • få provsmaka de 5 grundläggande förmågor som byggs i Radical Collaboration.
  • lära dig mer om hur andra organisationer har skapat en samarbetskultur genom att använda sig av metodiken.
  • få en insyn i hur Radical Collaboration kan bidra till ditt egna ledarskap och din organisation när du navigerar konflikter, motstridiga intressen och bygger förutsättningar för samarbete på tvären.Samtalet leds av Moves VD Maria Narbom och gästas av Staffan Åkerblom och Anna Faber, seniora organisationskonsulter med mångårig erfarenhet av att arbeta med Radical Collaboration.Datum: 20 september, 2023
    Tid: 08:15-09:15
    Plats: Zoom

    Webinaret är kostnadsfritt, via den här länken anmäler du dig!

Relaterade inlägg

Förbättra prestationer genom coachande feedback och uppföljning
Hur bygger du motståndskraftiga team och individer?
Top
Erbjudande

Boka kostnadsfri rådgivning här

Ibland är det bra att få ett nytt perspektiv på en fråga. Vilka utmaningar står du inför? Låt gärna oss vara ditt bollplank.