Teambuilding

Välkommen på frukostseminarium

Vi på Move är så glada att välkomna dig på frukost i en atmosfär fylld med inspiration, nätverkande och lärande på vårt kontor i Göteborg. Vi tror på kraften i samhörighet och ser fram emot att tillsammans med dig utforska och diskutera aktuella ämnen som just nu påverkar oss och våra organisationer.

Går min empati genom rutan

Fredagen den 26 april, kl. 8.00-9.30, på vårt kontor i Göteborg

Empati, förmågan att förstå och känna med andra, ansågs länge vara enbart mänsklig. Men nu, i takt med framstegen inom artificiell intelligens (AI), öppnar sig nya perspektiv. En nyligen genomförd studie visade att AI inte bara kan efterlikna utan faktiskt överträffa mänsklig empatisk förmåga. Denna insikt utmanar våra tidigare uppfattningar om empati som något som endast vi människor besitter.

Vi bjuder in dig till en morgon där vi tillsammans utforskar gränserna för vår empati och hur den kommuniceras, särskilt i dagens digitala värld. Du kommer att få möjlighet att reflektera över din förmåga att förmedla och förstå känslor även när kommunikationen sker bakom en skärm.

Anmäl dig här!

Välkommen!

Relaterade inlägg

Organisationsutveckling – För framgångsrika och anpassningsbara organisationer
Ledarskapsutveckling – Nyckeln till ett framgångsrikt ledarskap
Top
Erbjudande

Boka kostnadsfri rådgivning här

Ibland är det bra att få ett nytt perspektiv på en fråga. Vilka utmaningar står du inför? Låt gärna oss vara ditt bollplank.