Bli mer resilient

Öppen kurs – Självledarskap i praktiken

Redo för nästa kliv som chef? Vi har nu en öppen kurs – självledarskap i praktiken. Ledarskapet har blivit ännu viktigare på senare år och är inte knutet till ett formellt chefsskap. Vi är alla ledare som mer eller mindre förväntas leverera resultat, hantera omvärldsförändringar, agera och ta beslut, men hur får vi det att fungera i praktiken? För att kunna navigera i vår omvärld som är full av distraktioner och där tempot är högt behöver du ha koll på dina behov och drivkrafter.

Motivationstapp, energiläckage och frustration uppstår ofta av att vi inte är medvetna om våra behov och drivkrafter och har svårt att prioritera och sätta gränser. Tänk om energin i stället kunde riktas mot det som ger energi, minska stress och skapa handlingskraft. Genom att förstå varför vi gör som vi gör, våra behov och vad som driver oss kan vi hitta strategier för att leda oss själva effektivt.

Under kursen går vi igenom förutsättningar för självledarskap, behov och värderingar och dess påverkan. Vidare går vi igenom hur vi kan navigera och förhålla oss till vår komplexa och föränderliga värld genom att skapa förutsättningar för det personliga ledarskapet.

Delar ur innehållet:

  • Grunden för självledarskap
  • Mina värderingar och dess påverkan
  • Min motivation, behov och drivkrafter
  • Verktyg och modeller för effektivt självledarskap

Tre skäl att delta i kursen:

  1. Du får konkreta verktyg och modeller för att göra medvetna val framåt
  2. Du lär dig förstå nycklarna och strategierna för ett effektivt självledarskap
  3. Du får med dig inspiration och tips på hur du kan fortsätta utveckla ditt självledarskap

Sugen på en kurs i självledarskap? Läs mer och anmäl dig här!

Välkommen!

Relaterade inlägg

Empatiskt ledarskap – för sunda organisationer och goda resultat
Webinar: Samarbete på tvären – en introduktion till Radical Collaboration
Top
Erbjudande

Boka kostnadsfri rådgivning här

Ibland är det bra att få ett nytt perspektiv på en fråga. Vilka utmaningar står du inför? Låt gärna oss vara ditt bollplank.