Case Rejlers

Vilka utmaningar/behov hade du/ni som fick dig/er att kontakta Move Management?

För att värna om kulturen, och samtidigt utvecklas och nå framgång som företag, är det viktigt att vi har rätt ledare på plats. Att våga testa nya vägar, tänka nytt och göra om är förutsättning för innovation och Rejlers fortsatta resa. ​Ett ledarskap med fokus på både människan och affären är det ledarskap vi på Rejlers vill ha! För att leva våra värderingar och nå våra mål såg vi ett behov av att ge våra ledare en gemensam grund och skapa förutsättningar för att leda i enlighet med framtagna ledarprinciper. Vi ville ge våra chefer möjlighet att träffas för att dela erfarenheter och utmaningar samt ge dem rätt verktyg och metoder att använda i sin vardag.

Hur hjälpte Move Management till att lösa era utmaningar/behov?

Vi valde Move som partner då vi har en gemensam syn och ambition om att förflytta ledarskapet i rätt riktning. Move förstår vår bransch och våra ledares utmaningar och tillsammans har vi skräddarsytt ett ledarprogram som passar vårt företag, vår kultur och våra värderingar. Tillsammans har vi identifierat vilka verktyg och metoder våra ledare behöver i sin vardag och hur de förväntas leda utifrån våra ledarprinciper. Move är lyhörda och öppna för att skruva på delar i innehållet för att på så vis möta våra utmaningar och göra programmet ännu bättre.

Vad blev det för effekt efteråt för dig och för organisationen?

Vi har fått väldigt positiv respons på utbildningen från deltagarna och de uttrycker att de fått en ökad förståelse för våra ledarprinciper och styrkan i att ha en gemensam grund att arbeta och leda utifrån. Man ser ett stort värde i de nätverk som skapats tack vare utbildningen, nya samarbeten har inletts som i sin tur lett till nya affärer. Vi gör temperaturmätningar i Winningtemp varje vecka och här ser vi en positiv effekt inom ledarskap bland de chefer som gått utbildningen.

Sanna Selvehed

Head of Learning and Development, Rejlers

Läs gärna om andra case

Expedition Ledarskap
Case Expedition Ledarskap
Expedition Ledarskap
Case Expedition Ledarskap
Top
Erbjudande

Boka kostnadsfri rådgivning här

Ibland är det bra att få ett nytt perspektiv på en fråga. Vilka utmaningar står du inför? Låt gärna oss vara ditt bollplank.