Expedition Ledarskap

Case Expedition Ledarskap

Vad fick dig att söka till Expedition Ledarskap?

Jag letade efter ett annorlunda koncept och gillade att det var ute i fält istället för på ett konferenshotell. Jag sökte en utbildning som skulle passa mig personligen bättre än de jag tidigare deltagit i. När jag såg att Jesper hade utbildningar i ledarskap blev jag nyfiken och intresserad. Under mina år inom Försvarsmakten uppskattade jag tydligheten, men kände att jag tappat lite av det, därför tilltalade det mig att kursledarnas bakgrund inom det militära låg som grund i modellen och jag såg potentialen i hur en sådan utbildning kunde stärka mig i min nuvarande roll.

Vad hade du för förväntningar på utbildningen?

Jag hoppades på att utbildningen skulle erbjuda något nytt och inte vara som alla andra ledarskapsutbildningar. Jag hoppades även på att få svar i min personliga resa och få verktyg att ta med mig hem i min vardag.

Utbildningen levererade precis vad jag önskade och mer därtill.

Vad var speciellt värdefullt för dig under Expedition Ledarskap?

Fantastisk utbildning och grymt upplägg! Det tog mig till en “annan plats” än den miljö jag befinner mig i min vardag. Vi som grupp tvingas lösa en uppgifter vi inte var förberedda på vilket gjorde att gruppen snabbt blev tajt och vi öppnade upp oss för varandra. Det var väldigt värdefullt, likaså var feedbacken vi fick från kursledarna.

Vad tog du med dig från utbildningen?

Jag känner mig starkare! Jag fick med mig bra verktyg och en hel del personliga svar kopplat till vem jag är och hur jag kan jobba vidare med mig själv i min roll som ledare.

 

Patrik Andersson, deltagare Expedition Ledarskap, våren 2024

Annica Andrén

Avdelningschef Elnät Projekt, Göteborg Energi

Läs gärna om andra case

Expedition Ledarskap
Case Expedition Ledarskap
Axis Communications AB
Case Axis Communications
Top
Erbjudande

Boka kostnadsfri rådgivning här

Ibland är det bra att få ett nytt perspektiv på en fråga. Vilka utmaningar står du inför? Låt gärna oss vara ditt bollplank.