Stödjer

”En modigare och roligare värld.”

Ända sedan starten har vi på Move haft en vision; att skapa en modigare och roligare värld. En värld där människor tror på sig själva och ges rätt förutsättningar för att kunna göra verklig skillnad. Därför stödjer vi med glädje olika projekt som syftar till att frigöra människors sanna potential. Här några av dem:

 

MOVE PASSIONSHIP

2017 tog vi ett steg närmare vår vision och instiftade Move Passionship. En form av stipendium genom vilket vi stödjer och lyfter fram konstnärer som också vill skapa en modigare och roligare värld. Konstnärer som använder sin konst för att med övertygelse, passion, entusiasm och nytänkande uttrycka och förmedla visionen.

2017 års vinnare, Timja Femling: http://timjafemling.com
2018 års vinnare, Emma Tingård: http://www.emmatingard.com

 

KIBERA CHILDREN EDUCATION

”I think I should stay there until I grow old”
– Agnes

Move är huvudsponsor för KCE, Kibera Children Education, en Sverige-baserad ideell organisation som skapar förutsättningar för att alla barn i Nairobis slumområde Kibera ska få tillgång till utbildning. Hos KCE finansierar Move fortlöpande ett bibliotek till vilket barnen kan gå efter skolan för att studera i lugn miljö, och där det också finns pålitliga vuxna.

Läs gärna mer om KCE på http://www.kiberace.com. Kanske vill du själv bli fadder eller sponsor!

MOVE OCH CSR

På Move Management arbetar vi kontinuerligt för en hållbar utveckling genom att i den dagliga verksamheten försöka ha en positiv inverkan på samhället och vår miljö.

Vill du veta mer om hur vi arbetar för en hållbar utveckling? Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Anna Svanberg
VD