I en öppen och kreativ miljö skapas möjlighet till insikt och reflektion, som tillsammans med konkreta och användbara verktyg, skapar bestående utveckling av mig som både person och ledare.

Pär Svensson, Försäljningschef Nobia
Våra tjänster

Coachning

Ett av de mest kraftfulla verktygen för att förstå sig själv och göra medvetna val är coachning. Det ger dig möjlighet att utveckla ditt sätt att tänka, vara och lära.

När gav du senast dig själv tid att reflektera och verkligen känna efter hur du vill ha ditt liv – hemma och på jobbet? Har du förverkligat viktiga drömmar? Är du redo att göra nya medvetna val och utmana dig själv på nytt?

Många gånger handlar det om att ställa rätt frågor, inte att ge rätt svar. Att ha ett coachande förhållningsätt som ledare får andra att växa och utvecklas. De blir mer självmedvetna, känner sig trygga och vågar ta steg de inte ens funderat på innan. På köpet får du mer självständiga kollegor och tid över till att leda.

Vi på Move använder ett coachande förhållningssätt på alla nivåer och är även certifierade coacher. Vi erbjuder den allra högsta nivån och kvaliteten inom coachande handledning och coachning.

Är du intresserad av att bli diplomerad coach?

Via CoachWalk Academy kan vi utbilda, diplomera och coacha de som vill certifiera sig på olika nivåer inom coachning. Här handleds du av coacher som har den högsta ackrediteringen i branschorganisationen ICF (International Coach Federation). Är du intresserad av att bli diplomerad coach eller lära dig mer om coachande handledning så kan du läsa mer och anmäla dig här.

Sara Sjöblom är ansvarig för området Coachning hos oss på Move. När du kontaktar Sara så lyssnar hon på din bakgrundsbeskrivning och ringar sedan in era konkreta behov. Du når henne på sara@move.se eller +46 704 90 57 12.

Fördjupning
Referenser

Coachning

  • -
Kontaktperson

Sara Sjöblom

sara@move.se+46 704 90 57 12

x
Move Update

Tack för att du har registrerat dig till Move Update.