Välkommen till Framtidens ledare i vården - en unik utbildningskonferens

2 dagar av inspiration, erfarenhetsutbyten och kunskap

Snart 20 år har gått sedan vi på Move Management började utbilda ST-läkare i ledarskap genom ST LIV-konceptet. Det har varit väldigt spännande att ha haft förmånen att få träffa så många dedikerade läkare. Nu vill vi gärna dela med oss av de erfarenheter vi gjort och de insikter vi fått om vad som kommer att krävas av framtidens ledare inom vården.

Du hjärtligt välkommen att dela erfarenheterna och insikterna med oss under den här unika utbildningskonferensen. På Framtidens ledare i vården får du möjlighet att träffa likasinnade, lyssna till inspirerande talare och delta i framtidsinriktade workshoppar som hålls av Moves erfarna och kunniga konsulter.

Vår framtidsspanare och huvudtalare är kirurgen Emmanuel Ezra. Och en av workshopparna hålls av specialistläkaren Arvin Yarollahi som delar med sig av erfarenheter från ett framgångsrikt pilotprojekt som rör 80:10.

Sist men inte minst; 2019 fyller ST LIV-konceptet 20 år och det firar vi med att låta dig nominera Årets Studierektor. Du är välkommen att maila din nominering och motivering till: info@move.se. En namnkunnig jury utser därefter pristagaren som vid den festliga middagen på kvällen 12 september får komma upp på scenen och motta sitt ärofyllda pris. Juryns bedömning baseras dels på hur väl de nominerade utfört sitt uppdrag. Det vill säga samordnat, varit stödfunktion, utarbetat introduktionsprogram och följt upp ST-läkarnas progress, dels på utmärkande personliga egenskaper och förmågor som bidragit till ett gott utbildningsklimat. Till exempel extra mod och omtänksamhet och förmåga att kommunicera och samarbeta.

Framtidens ledare  i vården är något du helt enkelt inte får missa, så anmäl dig redan nu då antalet platser är begränsat.

Läs mer och anmäl dig här.

Välkommen!
Arkiv
2020
2019
2018
2017
2016
2015