Nyheter & Artiklar

Möten att se fram emot

Möten innebär alltför ofta att de leds med en så kallad pushteknik – och att den som leder fungerar som sändare för sig själv istället för facilitator för de som är med. Vi vågar påstå det, efter att i drygt 10 år hjälpt just ledare att skapa möten som andra ser fram emot att få vara med på. Jo du läste rätt – ser fram emot!

Att bygga förtroende och trovärdighet som ledare

Det tar tid att bygga förtroende och det krävs mod att utmana både sig själv och andra i denna process. Det kan resultera i bra, härliga och oanade positiva effekter för såväl dig själv, dina medarbetare som verksamheten.

Förändringskommunikation – Att bygga engagemang och hantera motstånd

I livets ständiga dans av förändringar är kommunikation nyckeln som öppnar dörren till framgång. Lika viktigt som det är att genomföra förändringar är det att också kommunicera dem på ett sätt som engagerar och att hantera det motstånd som naturligt kan uppstå.

Välkommen på frukostseminarium

Vi på Move är så glada att välkomna dig på frukost i en atmosfär fylld med inspiration, nätverkande och lärande på vårt kontor i Göteborg.

Varför bör du ge mer feedback?

Forskning visar att feedback som ges på rätt sätt bidrar till utveckling, lärande, förbättrad prestation och en positiv arbetsmiljö. Ändå använder vi det ofta mindre frekvent än vi tror.

Hemligheten bakom högpresterande team

Att skapa och underhålla ett högpresterande team kräver tid, omsorg och rätt sammansättning. Här nedan utforskar vi hemligheterna bakom högpresterande team!
Top
Erbjudande

Boka kostnadsfri rådgivning här

Ibland är det bra att få ett nytt perspektiv på en fråga. Vilka utmaningar står du inför? Låt gärna oss vara ditt bollplank.