Bli årets Move Passionship-stipendiat

Efter ett lyckat samarbete med 2017 års stipendiat, Timja Femling så är det nu dags att kora nästa års vinnare. Vi söker dig, en kreatör med övertygelse, passion, entusiasm och nytänkande bidrar till utveckling inom ditt arbetsfält, är i början av din karriär och delar Move Managements värderingar. Se film om förra årets vinnare här. MOVE PASSIONSHIP 2018 Varje människa har en uppsättning förmågor, talanger och egenskaper. Move Management grundades utifrån idéen att det finns en oerhörd kraft i människor och vårt jobb är att hitta det som finns inombords, få det att växa och göra det synligt. När kraften släpps lös och potentialen ges utrymme,kan vad som helst hända. Och det är startskottet till att talanger, ofta hela organisationer, börjar utvecklas på allvar. Vi söker och ser passion. I vår dagliga verksamhet lyssnar vi in och arbetar ständigt för att nå bästa möjliga effekt för uppdragsgivaren. Vi arbetar i första hand inom förändring, ledarskap, kommunikation, mötesfacilitering, coachning och digital uppföljning och har en lång rad uppdragsgivare inom näringsliv och offentlig verksamhet inom Sverige och även i Europa och i USA. Vår vision är att skapa en modigare och roligare värld genom att varje dag beröra och göra skillnad. I linje med det bestämde vi oss för att skapa Move Passionship. Tanken är att Move varje år samarbetar med en kreatör och åtar sig att förvärva konst till ett för varje år fastställt värde. 2018 uppgår summan till 50 000 kr + moms. Vi vill på så sätt göra det möjligt för fler att våga gå sin egen väg och följa sin passion. VEM KAN SÖKA? Move Passionship tilldelas en kreatör som
  • med övertygelse, passion, entusiasm och nytänkande bidrar till utveckling inom sitt arbetsfält
  • är i början av sin karriär
  • delar Move Managements värderingar
Sista ansökningsdag: 19 januari 2018. Din ansökan mailas till info@move.se. ANSÖKAN TILL MOVE PASSIONSHIP Din ansökan innebär att du i digital form visar upp ett urval av dina verk samt skickar en motivering till varför du ska bli 2018 års Move Passionship-vinnare. I motiveringen ska följande finnas med. (Max en A4-sida) Beskriv:
  • Varför du ska bli årets samarbetspartner
  • Dina verk och ditt sätt att arbeta
  • Hur din konst bidrar till att skapa en modigare och roligare värld
VAD INNEBÄR DET ATT VINNA MOVE PASSIONSHIP
  • Move köper konst för 50 000 kr exkl. moms
  • Varje år möter och utbildar Move ca 6000 ledare inom näringsliv och offentlig verksamhet. Som Move Passionship-samarbetspartner exponeras din konst under ett års tid bl.a. i vårt utbildningsmaterial som delas ut i alla våra utbildningar både nationellt och internationellt.
  • Din konst exponeras även via vår hemsida, våra sociala kanaler samt i digitala och tryckta reklamkampanjer under året.
  • I förutsättningarna ingår även att medverka och aktivt delta på 1-2 event under året.
BESLUT Beslut om vem som blir årets samarbetspartner meddelas senast 31 januari. AVTAL Avtal för samarbete under 2018 skrivs mellan vinnaren och Move Management. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta: Lisa Forsman lisa@move.se 0708 881 247 Lars Leiram lars@move.se 0733 601 718
Arkiv
2020
2019
2018
2017
2016
2015