Är du vår nästa organisationskonsult?

Move Management är det människocentrerade och värderingsstyrda konsultbolaget som gör individer, team, verksamheter och organisationer bättre. Genom ledar- och medarbetarutveckling, coachning, facilitering, grupputveckling och förändringsuppdrag förflyttar vi våra kunder till önskat läge. Vi grundar allt vi gör i övertygelsen om att det i varje människa finns förmågor, talanger och egenskaper som kan få individen att göra verklig skillnad.

Just nu befinner vi oss i en expansiv fas och behöver förstärka teamet med fler organisationskonsulter. På Move blir du en viktig pusselbit i vår fortsatta utveckling. Vi letar efter dig som drivs av att utveckla människor och affärer och på så sätt göra skillnad på riktigt.

På Move Management blir du en del av ett team på ca 25 anställda spridda över landet, men främst i Göteborg och Stockholm. Vi genomför uppdrag både runtom i Sverige och internationellt. Våra kunder är allt från små och medelstora bolag till stora koncerner samt kommuner och landsting. Med hjälp av egenutvecklade digitala verktyg i dotterbolaget Skillnad stärker vi förändringskraften hos våra kunder.

Arbetet innebär att planera, designa och genomföra olika uppdrag hos våra kunder; allt från individuell coachning, grupp- och ledarutveckling till större förändringsuppdrag. Du arbetar i team med andra kollegor inom Move men du har också eget kundansvar där du utvecklar affären tillsammans med kunden.

Vi söker dig som

  • har en universitetsutbildning inom beteendevetenskap alternativt ingenjör eller ekonom med inriktning organisation och/eller ledarskap.
  • med fördel har arbetat som chef med personalansvar, har digital kompetens och en livssituation som möjliggör resande.
  • har relevant erfarenhet av att jobba med utveckling av individer och grupper.
  • har god kunskap om aktuella modeller och metoder inom området
  • har god förståelse för organisatoriska utmaningar och hur man möter dessa
  • har ett brett nätverk och en hög grad av social förmåga.
  • kan leverera uppdrag på både svenska och engelska
Egenskaper som att vara öppen, flexibel och prestigelös med hög arbetsförmåga är högt värdesatta. Omtanke går hand i hand med affärsmässighet och ett självgående arbetssätt blandas med förmågan att vara en teamspelare. Säljförmåga, liksom integritet, god kommunikativ förmåga och civilkurage är en naturlig del av personligheten.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson: Karolin Kronander, konsultchef, karolin@move.se, +46 70 794 19 25
Anställningsform: Tillsvidare
Placering: Stockholm, Göteborg
Arkiv
2021
2020
2019
2018
2017
2016