Psykologisk trygghet – bygg in superkraften i ditt team!

Snabba förändringar och en rörig omvärld – nu behöver ledare och team utrustas rätt. ”Skapa psykologisk trygghet i ditt team och lägg fokus på de beteenden som skapar resultat”, säger Karolin Kronander på Move Management.

Satsa på personlig utveckling – och bli en bättre chef!

Har du kört fast i din chefsroll? Då kan det vara dags att skaffa verktygen som tar dig vidare. ”Det är genom att träna mjuka värden du når resultat, även på sista raden,” säger Maria Narbom, vd Move Management.

Så genomför du snabba förändringar

För att genomföra en förändring i arbetssätt behöver så väl målet som ska uppnås samt det beteende som stödjer målet vara tydligt uttalat.

Hur fungerar samarbetet i ditt team?

Tänk om det fanns en manual som hjälper dig att förstå dig själv och andra bättre. En manual som hjälper dig att se mönster i ditt beteende och varför det ibland leder åt annat håll än du tänkt dig.

Team vs. Teaming – Vi reder ut begreppen 

Samarbete kan se ut på olika sätt beroende på vilken uppgift eller uppdrag som ska lösas. Vad kan du som ledare göra för att möjliggöra välfungerande samarbeten?

Vi söker ledarutvecklare!

Move Management går in i en spännande fas och söker nu fler nytänkande och erfarna ledar- och organisationsutvecklare som vill vara med och bidra till vår vision om ett modigare och roligare arbetsliv.
Top
Erbjudande

Boka kostnadsfri rådgivning här

Ibland är det bra att få ett nytt perspektiv på en fråga. Vilka utmaningar står du inför? Låt gärna oss vara ditt bollplank.