Det låter lite löjligt men det var som en speciell magisk atmosfär, jag tror fler upplevde detta och många dröjde sig kvar efter slutet och kommentarer hördes att man inte ville lämna seminariet när det var slut…

Deltagare på Faciliteringsdagarna
Våra tjänster

Facilitering

För oss handlar facilitering om att underlätta, förenkla och effektivisera möten för att nå handfasta resultat.

Facilitering är en nyckelkompetens för alla som jobbar med människor. Det handlar om samspel, kommunikation och förtroende; att skapa öppningar som hjälper grupper att nå sin fulla potential.

Vi på Move är specialister på facilitering. Vi får grupper att tänka tillsammans och tänka nytt, oavsett om det gäller ett längre förändringsarbete, ett kort projektmöte, ett ledningsgruppsmöte eller en workshop med ett specifikt mål. Facilitering stärker gruppens lust och förmåga att nå dit de vill, och ibland längre.

Facilitering är ett förhållningssätt och en kompetens som går att lära sig. Det är roligt och ju mer du övar, desto skickligare blir du. Varje vecka faciliterar vi möten åt våra uppdragsgivare och erbjuder dessutom utbildningar och certifieringar på flera nivåer.

Jonas Roth är ansvarig för området Facilitering hos oss på Move. När du kontaktar Jonas så lyssnar han på din bakgrundsbeskrivning och ringar sedan in era konkreta behov.  Du når honom på jonas@move.se eller +46 706 243 740.

Referenser

KPMG

  • Maria Karlén, Director Human Resources, KPMG

KPMG

  • Maria Karlén, Director Human Resources, KPMG

Chalmers Tekniska Högskola

  • Jan Wickenberg, PhD, Lecturer, Researcher, Chalmers Tekniska Högskola
Kontaktperson

Jonas Roth

jonas@move.se+46 706 24 37 40

x
Move Update

Tack för att du har registrerat dig till Move Update.