Aktuellt

Det händer hos oss

juni 8, 2017

Move bjuder in till utvecklingsdagar med Alan Seale

Transformational Presence Leadership

Vi har valt att köra två tillfällen så att chansen är större att du kan en av dem.
Det första tillfället är mån-tis den 4-5 september, det andra fre-lör den 8-9 september.

Move har under en längre tid samarbetat med Alan och utbildat oss själva inom förändring och transformativ coachning.

Nu vill vi dela med oss, och erbjuder två dagar intensiv utbildning med Alan Seale för våra kunder, branschkollegor, kursdeltagare och vänner.

Alan beskriver Transformational Presence Leadership dagarna på följande sätt: “It provides the foundational skills, tools, and frameworks for navigating today’s rapidly changing and uncertain world—a professional development program for leaders, entrepreneurs, coaches, educators, and anyone committed to making a difference in the world.”

Transformational Presence Leadership is built not only on a philosophy or a set of ideas or beliefs; it’s also built on a particular set of practical skills, tools, frameworks, and approaches. It’s leadership built on open and expansive worldviews, a keen sense of how to navigate unfamiliar or unknown territory, and the wisdom to know when to move forward and when to step back, when to take action and when to pause and let things settle. It’s an approach that builds and expands our capacities for awareness, understanding, perception, and effective action. These capacities are essential for navigating today’s rapidly changing world.

Plats: Långholmen konferens (finns även möjlighet till övernattning på Långholmen hotell/vandrarhem)
Tid: 4-5 september eller 8-9 september heldagar (och frivillig kvällsaktivitet för den som vill)
Pris: 12.500 kr (om du är student, arbetslös eller nyanländ till Sverige – hör av dig till jonas@move.sevi har några platser till reducerat pris för dig). Anmäler du dig före den 1 juli får du 1.000 kr rabatt.
CCEU poäng: Utvecklingsdagarna kommer ge CCEU poäng (Continuing Coaching Education Units/ICF) 
för dig som har nytta av dessa troligen 14 för två dagar.

Anmälan: https://alan-seale.confetti.events/
Läs mer här: Alan Seale – Transformational Presence Leadership

Vi ser fram emot att utvecklas ihop med dig och Alan i höst.
Varma hälsningar Move Management (vid frågor, maila jonas@move.se)

maj 19, 2017

Diplomerad coachutbildning

Vill du inleda eller utveckla en karriär som professionell coach? Välkommen att anmäla dig höstens första omgång av Diplomerad Coach med start i Malmö den 21 augusti! Anmäl dig och läs mer här!

mars 23, 2017

Kom och låt dig beröras

Med 2017 som startår premierar Move en konstnär. På så sätt gör vi det möjligt för fler att våga gå sin egen väg och följa sin passion. Vi kommer att lyfta fram en ny konstnär varje år. I år har vi valt en person som med övertygelse och nytänkande bidrar till att inspirera sin omvärld. En konstnär som med färgstarka uttryck får betraktaren att känna sig levande och nyfiken. En konstnär som berör.
2017 års Move Passionship tilldelas Timja Femling för hennes inspirerande utforskande av nya idéer, kombinationer och relationer. Vi ser det som ett steg mot en modigare och roligare värld.

Välkommen till en framåtriktad vernissage
Du kommer att få prova coachmetodiken Expressive art som är en kreativ metod med syfte att guida personer framåt. Vinnaren av Move Passionship, Timja Femling, kommer att berätta om sina verk och varför konst behövs i dagens samhälle och affärsliv. Affischer finns till försäljning under kvällen. Vi bjuder på snittar, bubbel och mingel med nya människor och kontakter.

Välkommen från 16.30. Vi ses!

Anmäl dig här!

Osa senast den 29 mars.

februari 15, 2017

Move stödjer Stockholms Stadsmission

Move stödjer Stockholms Stadsmission, som arbetar för att göra Stockholm till en varmare och mänskligare stad. Vi är därför glada att kunna titulera oss som ett av organisationens Vänföretag.

Stockholms Stadsmissions fokus kommer under 2017 att ligga på fler satsningar för barn, ungdomar och familjer i förort samt boendelösningar för människor i hemlöshet. De ser som sin viktigaste uppgift att hjälpa människor att bygga upp en tro på sin egen förmåga och återta makten över sina liv.

Vill du också stötta Stockholms Stadsmission eller bara läsa mer om organisationen kan du göra det här.

februari 13, 2017

CoachWalk blir en del av Move Management

Move Management tar ytterligare ett steg i sin ambition att erbjuda det bästa till kunder och samarbetspartner genom att förenas med bolaget CoachWalk AB. Förvärvet innebär att Move förstärker och ytterligare utökar sin coachningskapacitet, ett av Moves främsta tjänsteerbjudanden. Move är ett av de snabbast växande konsultbolagen i sin genre, med en tydlig värdegrund och koncept som lockar fram potentialen och kraften i varje människa.

“Att CoachWalk nu är en del av Move Management känns fantastiskt, säger Jonas Roth, VD på Move. Den kompetens och de kunder CoachWalk har blir ett fint komplement till Moves ambitioner och affärer. Vi kan nu erbjuda våra kunder den allra högsta nivån och kvaliteten inom coachande handledning och coachning. Vi ser fram emot att utveckla CoachWalk Academy där vi kan utbilda, diplomera och coacha de som vill certifiera sig på olika nivåer inom coachning. Vi ser också hur CoachWalks kunder får ett breddat utbud med Moves erbjudande, med samma kvalitet, långsiktighet och omtanke som de är vana vid.”

CoachWalk grundades 2009 och har sedan dess blivit ett av Sveriges främsta bolag inom coachning. CoachWalks konsulter innehar den högsta ackrediteringen i branschorganisationen ICF (International Coach Federation).

januari 31, 2017

Optimera ditt team – Välkommen på workshop

Effektiviteten i högpresterande team är upp till fyra gånger högre än i team befinner sig i andra utvecklingsfaser. Dessutom mår individer i högpresterande team bättre både fysiskt och psykiskt. Vad skulle det innebära för ditt team om Ni presterade dubbelt eller fyrdubbelt?

Denna eftermiddag vänder sig till dig som leder ett team eller är del av ett team. Vi kommer att presentera en teoretisk grund för gruppdynamik och grupputveckling baserad på Susan Wheelan. Ni kommer att få insikt i de fem olika faserna som en grupp kan befinna sig i. På ett lustfyllt och praktiskt sätt kommer ni att få arbeta med hur ledarskap och styrning kan anpassas till gruppens behov beroende på vilken fas de är i och hur ni aktivt kan sträva mot att skapa högpresterande team.

Datum: 10 februari, 2017
Tid: 13.30-16.00
Plats: Södra Promenaden 51 i Malmö

Deltagandet är kostnadsfritt i mån av plats och anmälan krävs.

Skicka din anmälan till info@move.se.

januari 17, 2017

Välkommen på inspirationsträff

Hur lyckas vissa arbetsplatser kombinera hög effektivitet med både kvalitet och välmående? Vad är det som ger medarbetare energi och vilja att bidra? Hur utvecklar man högpresterande team? Och hur får man långsiktiga och hållbara resultat?

Vi vill bjuda in dig till en inspirationskväll där vi vill dela med oss av flera års erfarenhet.

Välkommen till Stockholm, Göteborg, Malmö eller Karlskrona.

Stockholm
När: 7 februari, kl. 17.00-19.30 eller 21 februari, kl. 07.30-09.00
Var: Moves kontor, Olof Palmes gata 23, Stockholm
Anmäl dig senast den 25 januari till stockholm@move.se

Göteborg
När: 8 februari eller 23 februari, kl. 17.00-19.30
Var: Moves kontor, Östra Hamngatan 52, Göteborg
Anmäl dig senast den 25 januari till goteborg@move.se

Malmö
När: 27 januari, kl. 15.00-17.30
Var: Radisson SAS Blu Hotell, Malmö
Anmäl dig senast den 20 januari till oresund@move.se

Karlskrona
När: 24 februari, kl. 15.00-17.30
Var: Moves kontor, Ronnebygatan 41, Karlskrona
Anmäl dig senast den 10 februari till oresund@move.se

Varmt välkommen!

december 23, 2016

God Jul och Gott Nytt År

Det händer när du vilar…
Vi på Move har haft ett fantastiskt år, intensivt, spännande och utmanande på samma gång. Oavsett är alltid våra vänner, samarbetspartner och kunder viktigast för oss. Tack för ännu ett år tillsammans.

Nu är det dags för vila. När man vilar kommer ofta tankar som ”man borde ju göra något nyttigare, något viktigare”. Men, när man vilar utvecklas förmågan att uppskatta det som man inte hinner med i det snabba tempot, det som bara kan växa över tid. Tomas Sjödin skriver: ”Det är när man har bråttom som man trampar på blommorna. Pengar hinner man räkna i farten, men inte fågelsång, soluppgångar och händer inflätade i varandra, sådant behöver ro och närvaro.”

Man behöver inte räcka till
Det räcker att man finns till.
Allt utöver det är bonus.

Move vill ge dig allt gott på denna jord.
Lycka och välgång samt viska i ditt öra stärkande ord.
Med sol i sinne, snö på mark och julens frid i ditt bröst.
Önskar vi dig en God Jul och alla änglars tröst.

God jul & Gott Nytt År önskar vi alla på Move Management:
Alexandra, Ann-Sofie, Anna, Anna-Lena, Anne, Annica, Britt, Carina, Fredrik, Gigi, Gunnar, Hanna, Jacob, Johan, Jonas, Jörgen, Kalle, Lars, Lennart, Lisa, Magnus, Marie, Marit, Matilda, Mikael, Mira, Pär, Peter, Per-Erik, Peter, Roger, Sara, Ulf, Sara, Ulrika, Ylva.

…med inspiration från Tomas Sjödins bok ”Det händer när du vilar…”. 

oktober 10, 2016

Enabling a Digital Society- Move faciliterar konferens i Österrike

Två dagars facilitering för 180 chefer på Telecom Austria Group. Temat ”Empowering Digital Lifestyle” engagerar och berör. Nyckelpersoner i stora, globala organisationer behöver träffas och arbeta igenom strategins alla vad- och varför-frågor tillsammans med den interna kulturens hur-frågor.

september 28, 2016

Årets bästa mentor

Årets bästa mentor kommer inte bara från Njutånger, utan även från Move.
Moves Roger Sundström har blivit utsedd tilll Årets mentor i Gävleborg av Almi.
Almi driver ett ideellt mentorprogram och det är inom ramen för det som Roger har blivit utsedd till Årets mentor i kategorin tillväxtföretag. Under tisdagskvällen fick han ta emot sitt pris på Mentorgalan i Gävle

Läs mer här.

Move på Instagram
x
Move Update

Tack för att du har registrerat dig till Move Update.